Акціонерне товариство «Український науково-дослідний інститут вогнетривів імені А.С. Бережного»

Код за ЄДРПОУ: 00190503
Телефон: 057 700-34-40
e-mail: ukrniio@gmail.com
Юридична адреса: 61024 м. Харків, вул.Гуданова, 18
 

Річний звіт за 2010 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
14.04.2010
83.1000000
Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах:
1. Затвердження звiту дирекцiї ВАТ <УкрНДIВ iменi А.С. Бережного> про результати фiнансово-господарської дiяльностi Товариства у 2009 роцi.
2. Затвердження звiту дирекцiї щодо операцiй з майном, якi проведенi у 2009 роцi.
3. Затвердження звiту наглядової ради ВАТ <УкрНДIВ iменi А.С. Бережного> про роботу за 2009 рiк.
4. Затвердження звiту та висновкiв ревiзiйної комiсiї ВАТ <УкрНДIВ iменi А.С. Бережного> за 2009 рiк.
5. Затвердження рiчного звiту та балансу ВАТ <УкрНДIВ iменi А.С. Бережного> за 2009 рiк.
6. Затвердження основних напрямкiв дiяльностi ВАТ <УкрНДIВ iменi А.С. Бережного> на 2010 рiк.
7. Затвердження перелiку майна, яке пiдлягає передачi в оренду.
8. Про визначення порядку покриття збиткiв за пiдсумками роботи ВАТ <УкрНДIВ iменi А.С. Бережного> у 2009 роцi, встановлення порядку виплати дивiдендiв та затвердження нормативiв розподiлу прибутку на 2010 рiк.
9. Переведення випуску iменних акцiй документарної форми iснування у бездокументар-ну форму iснування (дематерiалiзацiя).
10. Визначення депозитарiю, який буде обслуговувати випуск акцiй ВАТ <УкрНДIВ iменi А.С. Бережного>.
11. Визначення зберiгача, у якого ВАТ <УкрНДIВ iменi А.С. Бережного> буде вiдкривати рахунки в цiнних паперах власникам акцiй.
12. Визначення дати припинення ведення власного реєстру власникiв iменних цiнних па-перiв ВАТ <УкрНДIВ iменi А.С. Бережного>.
13. Внесення змiн та доповнень до Статуту ВАТ <Український науково-дослiдний iнсти-тут вогнетривiв iменi А.С. Бережного>.
14. Про переобрання членiв ревiзiйної комiсiї ВАТ <УкрНДIВ iменi А.С. Бережного>.

Особи, що подавали пропозицiї до перелiку питань порядку денного:
Дирекцiя ВАТ "УкрНДIВ iменi А.С. Бережного".

Результати розгляду питань порядку денного:
1. За затвердження звiту дирекцiї про результати фiнансово-господарської дiяльностi Товариства у 2009 роцi проголосувало 98,3 % голосуючих акцiй Товариства, зареєстрованих для участi у зборах.
2. За затвердження звiту дирекцiї щодо операцiй з майном, якi проведенi в 2009 роцi, проголосувало 98,0 % голосуючих акцiй Товариства, зареєстрованих для участi у зборах.
3. За затвердження звiту наглядової ради ВАТ "УкрНДIВ iменi А.С. Бережного" про роботу за 2009 рiк проголосувало 98,4 % голосуючих акцiй Товариства, зареєстрованих для участi у зборах.
4. За затвердження звiту та висновкiв ревiзiйної комiсiї за 2009 рiк проголосувало 98,4 % голосуючих акцiй Товариства, зареєстрованих для участi у зборах.
5. За затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2009 рiк проголосувало 98,4 % голосуючих акцiй Товариства, зареєстрованих для участi у зборах.
6. За затвердження основних напрямкiв дiяльностi Товариства на 2010 рiк. проголосувало 98,4 % голосуючих акцiй Товариства, зареєстрованих для участi у зборах.
7. За затвердження перелiку майна, яке пiдлягає передачi в оренду проголосувало 98,4 % голосуючих акцiй Товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах.
8. За затвердження порядку покриття збиткiв за пiдсумками роботи ВАТ "УкрНДIВ iменi А.С.Бережного" у 2009 роцi, порядку виплати дивiдендiв та затвердження нормативiв розподiлу прибутку на 2010 рiк проголосувало 98,4 % голосуючих акцiй Товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах.
9. За проголосувало 98,4 % голосуючих акцiй Товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах.
10. За визначення депозитарiю - Вiдкритого акцiонерного товариства "Нацiональний депозитарiй України", який буде обслуговувати випуск акцiй ВАТ "УкрНДIВ iменi А.С.Бережного", проголосувало 97,9 % голосуючих акцiй Товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах.
11. За визначення зберiгачем - Публiчного акцiонерного товариства "МЕГАБАНК", у якого ВАТ "УкрНДIВ iменi А.С. Бережного" буде вiдкривати рахунки в цiнних паперах власникам акцiй, проголосувало 98,3 % голосуючих акцiй Товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах.
12. За припинення з 14 липня 2010 року ведення власного реєстру власних iменних цiнних паперiв ВАТ "УкрНДIВ iменi А.С. Бережного", проголосувало 98,1 % голосуючих акцiй Товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах.
13. За затвердження змiн та доповнень до Статуту ВАТ "УкрНДIВ iменi А.С. Бережного" проголосувало 98,4 % голосуючих акцiй Товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах.
14. За переобрання членiв ревiзiйної комiсiї (одного представника Регiонального вiддiлення ФДМУ по Харкiвськiй областi та одного представника КРУ) проголосувало 98,4 % голосуючих акцiй Товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах; за одного члена ревiзiйної комiсiї (Ведiньову Л.М.) - представника ВАТ "УкрНДIВ iменi А.С. Бережного" проголосувало 98,2 % голосуючих акцiй Товариства, якi зареєстрованi для участi у зборах. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.